Reissuun lähtijät esittäytyy

Heips!

Lähtöön on enää reilu kuukausi ja nyt on aika esitellä matkalle lähtevät opiskelijat ja opettajat! Tässä neljän ensimmäisen reissuun lähtijän esittelyt. He tulevat ryhmästä 16sh1a!

 

Nelli

Olen Nelli, 24 vuotta. Opiskelen sairaanhoitajaksi toista vuotta. Olen vauhdikas ja huumorintajuinen heittäytyjä, joka on aina keksimässä uusia ideoita. Odotan matkaltamme aurinkoa, lämpöä, seikkailuja, naurua ja uusia kokemuksia. 🙂

Hauska faktani: tykkään kerätä syksyisin sieniä ja kutoa erilaisia käsitöitä – olen siis varsinainen mummo!

 

 

Jessica

Olen 32-vuotias sairaanhoitajaopiskelija ja kolmen lapsen äiti, sekä avovaimo. Luonteeltani olen määrätietoinen ja minulla on paljon tavoitteita elämässäni. Uskon, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus oppia jotakin uutta, sekä kehittää itseään jos vain haluaa. Opiskeluni lisäksi teen keikkatyötä sairaaloiden osastoille. Vapaa-aikani vietän mieluiten perheeni ja ystävieni seurassa. Harrastuksille ei tällä hetkellä jää paljon aikaa, mutta pyrin harrastamaan hyötyliikuntaa mahdollisimman paljon mm. fillaroiden työmatkat. Etelä-Afrikan reissulta odotan mukavaa yhdessä oloa hyvällä porukalla, sekä uusia kokemuksia ja elämyksiä maailman toiselta puolen.

Neeamari

Olen Neeamari ja 22-vuotias. Alun perin olen kotoisin Lahdesta. Aloitin tammikuussa 2016 sairaanhoitajan opinnot ja muutin Tampereelle. Haluan suuntautua myöhemmin opinnoissani lasten hoitotyöhön. Vapaa-ajallani vietän aikaa perheeni ja ystävieni kanssa sekä virkkaan mattoja. Pidän uimisesta, ruoanlaitosta ja olen erittäin eläinrakas. Olen innoissani lähdössä reissuun, pitkäaikainen haave toteutuu tämän lyhytvaihdon myötä.

Fun fact: Saan kieleni kolmiapilan muotoon.

 

 

 

Lilia

Mä olen Lilia, 21-vuotias toisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija.

Harrastan lenkkeilyä ja satunnaisesti käyn kuntosalilla treenailemassa. Pidän todella paljon myös valokuvaamisesta sekä ruuanlaitosta & leipomisesta.

Olen enemmän kuin innoissani lähdössä Etelä-Afrikan lyhytvaihtoon. Hain lyhytvaihtoon, sillä olen jo pidemmän aikaa haaveillut pääseväni Afrikkaan tekemään hyväntekeväisyystyötä. Aion opinnoissani suuntautua lasten hoitotyöhön, joten lyhytvaihto palvelee oppimistani myös siltä kannalta.

Fun fact: Juon joka ilta kupillisen teetä ja mulla sijaitsee mikrohyllyssä mikron sijasta teekokoelma.

 


Posted in Uncategorized by with comments disabled.