Lisää reissuun lähtevien esittelyjä

Nyt olisi vuorossa matkalle lähtevien kätilöopiskelijoiden esittelyt. He ovat ryhmästä 16KL 🙂

 

Nelli

Heipat!

Mä oon Nelli ja opiskelen kätilöksi nyt toista vuotta. Mua on aina kiinnostanut äiteys, vauvat ja naisten terveys sekä perhe on mulle kaikki kaikessa, ja kaikkeen tohon pääsen olemaan osana tulevassa ammatissani; näkemässä, kuinka raskaus muuttaa tulevaa vanhempaa sekä psyykkisesti että fyysisisesti ja pääsen seuraamaan pariskunnan ensimmäisiä hetkiä perheenä. Se on super siistiä! Iältäni oon 21 vuotta ja asustelen opiskelukavereideni tavoin myös Tampereella. Tampere on place to be J  Hauska fakta musta voisi olla vaikka se, että hiusteni väristä huomaa, mitä elämässäni tapahtuu ja millä fiiliksellä olen. Esimerkiksi syksyn ja talven kolkutellessa ja koulustressin kasvaessa haaveilen aina tummista hiuksista, ja välillä käynkin tuumasta toimeen… Ja sitten muutaman viikon päästä tummaksi värjäämisestä ne ovatkin muuttuneet jo paljon vaaleammaksi… Haha!

 

Emmi

Hei! Olen 21-vuotias kätilöopiskelija, alun perin kotoisin Hausjärveltä, mutta nykyään asustelen Tampereella poikaystävän kanssa. Olen hauska, empaattinen ja positiivinen nuori nainen, jonka sisäinen mummo tykkää käsitöistä, ruuanlaitosta ja leipomisesta. Halusin lähteä Etelä-Afrikan lyhytvaihtoon, koska mun mielestä elämässä täytyy uskaltaa lähteä uusiin ja jännittäviin paikkoihin ja tehdä asioita, joita ei ole koskaan ennen tehnyt. Just ne jännittävät ja ehkä jopa pelottavatkin hetket kasvattaa ja antaa eniten. Viikko viikolta, kun matka lähenee ja suunnitelmat konkretisoituu, myös into lähteä kasvaa suuremmaksi ja suuremmaksi. En malta odottaa, että päästään näkee ja kokee kaikkea tän hienon porukan kanssa.

FUN FACT: Osaan Shrek-elokuvan vuorosanat ulkoa, koska se vaan on paras elokuva ikinä.

 

Meri

Moi!

Olen Meri, 20 -vuotias, alun perinkin Tampereelta kotoisin ja olen toisen vuoden kätilöopiskelija. Koskaan en ole aiemmin Afrikassa käynyt, joten aika hienoa saada tällainen mahdollisuus. Mielenkiintoista päästä näkemään, miten terveydenhuoltoa toteutetaan toisella puolella maailmaa ja muutenkin päästä tutustumaan toisenlaiseen kulttuuriin. Toivon myös kovasti näkeväni villieläimiä!

 

Heidi

Moikka!

Olen 21-vuotias toisen vuoden kätilöopiskelija. Olen kotoisin Lappeenrannasta, mutta nykyisin siis asustelen Tampereella.  Luonteeltani olen hyvin positiivinen ja sosiaalinen ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin. Halusin lähteä Etelä-Afrikan lyhytvaihtoon, koska tämä on loistava mahdollisuus nähdä maailmaa ja tutustua uuteen kulttuuriin. Odotan reissua todella innoissani!

Fun fact: Olen harrastanut sirkusta 15 vuotta ja viihdyn enemmän pää alaspäin kuin ylöspäin!

 

Essi

Hei!

Olen Essi, 20-vuotias toisen vuoden kätilöopiskelija Tampereen ammatikorkeakoulusta. Koulussa puurtamisen lisäksi kulutan aikaani pitkälti kuntosalilla tai muuten urheillen. Päätin jo kätilöopintojen alkaessa, että jonkinlaiseen vaihtoon on päästävä. Näin ollen, kuultuani mahdollisuudesta lähteä Etelä-Afrikkaan pariksi viikoksi, totesin, että tuonne minä haluan! Miksi halusin lähteä juuri tähän lyhytvaihtoon mukaan? Etelä-Afrikka on mielenkiintoinen kohde, lapsien kanssa tekeminen ja oleminen on aina ollut mukavaa ja kiinnostavaa ja tällaisten matkojen jälkeen maailmaa katsoo hieman eri perspektiivistä.

Fun fact: En ole koskaan matkustanut Euroopan ulkopuolella.


Posted in Uncategorized by with comments disabled.