Esittelyt jatkuu!

Heips!

Seuraavana meille esittäytyy kohta valmistuvia lasten sairaanhoitajia. He tulevat ryhmästä 14shlas2 🙂

Mira

Moikka,

mun nimi on Mira ja oon 23 -vuotias sairaanhoitajaopiskelija Tampereelta. Olen opintojeni loppupuolella, ja valmistun jouluna 2017, suuntautuen lasten ja nuorten hoitotyöhön. En ole koskaan matkustanut Euroopan ulkopuolella, joten odotan Etelä-Afrikan matkaa innolla. Odotan erityisesti pääseväni Etelä-Afrikassa safarille ja tutustumaan uuteen kulttuuriin.

 

Emilia

Olen Emilia ja valmistun pian sairaanhoitajaksi Tampereen ammattikorkeakoulusta, suuntautumisena lastenhoitotyö. Olen reppureissannut yhteensä vuoden verran eri suunnilla Afrikkaa. Reissujen aikana olen osallistunut erilaisiin projekteihin, työskennellyt harjoittelijana sairaaloissa sekä rakastunut paikalliseen elämänmenoon. Matkustamisessa minusta parasta on ihmisiin ja eri kulttuureihin tutustuminen – mieli avoinna sitä oppii elämästä todella paljon. Harrastan joogaa ja juoksemista. Osana joogaharjoitusta olen lähiaikoina oppinut seisomaan päälläni, mistä olen todella innoissani!

 

Anna-Emilia

Hei!

Olen joulukuussa valmistuva lasten ja nuorten hoitotyöhön erikoistuva sairaanhoitajaopiskelija. Asun Tampereella mieheni ja Alvi-koiramme kanssa. Pidän monipuolisesta liikunnasta ja sitä harrastaessa kuluukin suurin osa vapaa-ajastani. Odotan innolla lyhytvaihtoamme Etelä-Afrikkaan ja uskon palaavani reissusta monta uutta kokemusta rikkaampana!

Fun fact: uusin hurahdukseni on polkujuoksu ja nelijalkainen perheenjäsenemme on lajista vähintään yhtä tohkeissaan kuin emäntänsäkin!

 


Posted in Uncategorized by with comments disabled.