Opettajat esittäytyy!

Hellurei,

nyt kun kaikki matkaan lähtevät opiskelijat on esitelty, on vuorossa meidän ihanien opettajien esittely! 🙂

Elina

Elina on kätilötyön ope ja on päävastuullinen tästä Etelä-Afrikan kytköksestä, vaihto suuntautuu nimittäin hänen anoppilaansa ja sen ympäristöön. Elina on naimisissa eteläafrikkalaisen kanssa ja jakaa arkensa tämän lisäksi 3 mukulan kanssa. Elina on asunut Pretoriassa kauan sitten. Nyt hän innostuu vauvojen rauhoittelusta ja opiskelijoiden kanssa työskentelystä. Fun fact: Olen hevostyttö!

Anne

Anne on pirskahteleva lasten hoitotyön ope. Hänellä on 2 teiniä kotona ja liikunnallinen lääkärismies. Anne on tottunut matkaaja ja saa asioita nopeasti tapahtumaan. Hänen kanssaan ei ole koskaan tylsää. Anne uskoo hauskaan oppimiseen, vaikka välillä opetuksen aiheet vetävät vakavaksi, kun puhutaan sairaista lapsista. Fun fact: Rakastan draamaa!

Yhteinen fun fact: Anne ja Elina olivat mukana tekemässä Baby Bakery –synnytyksenhoitopeliä, joka on TAMKissa kovassa käytössä!

Olemme kaksi kokemuksen kovaksi keittämää hoitotyön lehtoria TAMKista, jotka luotsataan porukka turvallisesti Etelä-Afrikan vaihtoon!

 

 


Posted in Uncategorized by with comments disabled.