Varainkeruuta myyjäisillä

Matkan lähestyessä ja menojen tarkentuessa kaivettiin esiin ajatus myyjäisistä varainkeruumahdollisuutena. Tuumasta toimeen, ja pian olikin suunnitelmat valmiit ja jäljelle jäi myyjäisten toteuttaminen. Osa sai tehtäväkseen leipomisen, toiset tarvikkeiden hankinnan ja muut pääsivät paikan päälle myymään tarjottavia.

Myyjäiset pidettiin keskiviikkona 27.9.2017, ja paikaksi saatiin varattua Tamkin Pääkampuksen vilkkain paikka ruokalan vierestä. Päivä sujui mukavasti hyvässä seurassa, hyvällä fiiliksellä ja hyvän musiikin siivittämänä. Myynnissä oli kahvia, mehua, pizzaa, pullaa ja mokkapaloja – kaikki itse leivottua. Suunnittelemamme mainokset ja suullinen mainonta tuottivat selvästi tulosta, sillä asiakkaita riitti pitkin päivää. Myös kaikki kaverit oli totta kai pyydetty herkuttelemaan. Perinteiset mokkapalat tekivät parhaiten kauppansa, mutta muita leipomuksia jäi onneksi vähän yli, joten pääsemme herkuttelemaan niillä illanvieton yhteydessä.

Myyjäisten lomassa saimme vastailla kiinnostuneiden opiskelijoiden ja opettajien kysymyksiin lyhytvaihdosta, pääsimme kertomaan tuntemuksistamme matkan lähestyessä, ja muutaman hyvän vinkinkin saimme Etelä-Afrikassa käyneiltä. Monet tsempit saimme myös mukaamme. Oli mukava pysähtyä ja seurata kampuksen menoa sivusta päivän ajan ja päästä tapaamaan opiskelijoita ja opettajia eri aloilta. Kokonaisuudessa myyjäispäivä oli pitkä, mutta onnistunut.


Posted in Uncategorized by with comments disabled.