Terveisiä Etelä-Afrikasta!

Meidän kauan odotettu reissu alkoi eilen Tampereen rautatieasemalta, ja 22 tuntia sen jälkeen ollaan saavuttu vihdoin Afrikkaan. Vastaanotto täällä on ollut lämmin, ja sää vähintään yhtä lämmin. Mittari näyttää +33 astetta ja aurinkovoiteet kaivettiin jo kentällä esiin.

Tänään olemme keränneet voimia pitkän lennon jälkeen, syöneet hyvää paikallista ruokaa, tutustuneet ympäristöön bussin kyydissä ja asettuneet taloksi.

Majoitumme täällä opettajamme Elinan anoppilassa, joka toimii myös bed & breakfast -majoituksena. Anoppi Henriette on hoitanut lähes kaikki käytännön asiat, joten meidän oli helppo kotiutua majapaikkaamme. Appivanhemmat Henriette ja Frans ovat muutenkin ottaneet meidän avosylin vastaan kotiinsa.

 

Greetings from South Africa!

We have been waiting for this trip to South Africa for a long time and now we are finally here. After the 22 hours of travelling we had a very warm welcome from our host family who picked up from the airport. Weather here is very hot, about +33 degrees.

Today after the long trip, we have rest, eaten delicious local food, got to know the environment and made ourselves at home.

Our teacher Elina’s parents-in-law Henriette and Frans have welcomed us to their home and have taken very care of us.

Henrieten jälleennäkeminen

 

 

Majapaikka matkan ajan

 

Ensimmäinen ateria Etelä-Afrikassa


Posted in Uncategorized by with comments disabled.