Toisen päivän kuulumiset Pretoriasta!

Tänään vierailimme Netcare Olivedale- sairaalassa. Sairaalassa pääsimme tutustumaan eri osastoille ja päivän aikana kiersimme vastasyntyneiden teho-osastolla, lastenosastolla, ensiavussa, synnärillä sekä synnyttäneiden osastolla. Meidät otettiin uskomattoman lämpimästi vastaan ja hoitohenkilökunta oli innokkaita kertomaan meille sairaalan toiminnasta. Sairaala jossa vierailimme oli yksityinen ja hoitoon pääsy edellytti vakuutusta tai rahaa maksaa hoitokustannukset. Hoitajat, jotka esittelivät meille sairaalan osastoja, toivat esiin julkisen ja yksityisen sairaalan eroja, jotka ovat huomattavat.

Sairaalassa meidät otti vastaan Netcare Olivedale -sairaalan hallintoylihoitaja Kathleen Smith

Paikallisia sairaanhoitajaopiskelijoita, joiden työasun olkamerkit kertoivat monenko vuoden opiskelija oli kyseessä

Netcare Olivedale -sairaalan arvot

Illan jumppahetki majapaikassa

 

Today we had a great opportunity to visit Netcare Olivedale Hospital. During the day we visited neonatal intensive care unit, paediatrics, trauma and maternity units. The stuff in the hospital was incredibly welcoming and friendly. We were really happy to hear and see how the healthcare system works and how the nurses are trained in South Africa.


Posted in Uncategorized by with comments disabled.