Lauantai Pretoriassa

Aikaisen aamuherätyksen jälkeen suuntasimme aamiaiselle Hazel Food Marketiin. Kyseessä oli paikallinen erikoisuus, joka oli auki vain lauantaisin. Herkkua oli tarjolla monenlaista. Monipuolisen ruokavalikoiman lisäksi myynnissä  oli paljon paikallisten valmistamaa käsityötä, esimerkiksi elefantin ulosteesta valmistetulle paperille tehtyjä taideteoksia.

 

 

Seuraavaksi vierailimme Voortrekker -muistomerkillä. Rakennelma on pystytetty hollantilaisten suuren vaelluksen kunniaksi. Paikka oli vaikuttava ja näkymät uskomattomat.

 

  

Sitten suuntasimme shoppaamaan läheiseen ostoskeskukseen. Nautimme siellä lounaan ja kävimme lukuisissa kaupoissa.

Palattuamme takaisin majapaikkaamme oli vielä luvassa suuret grillijuhlat isäntäparin perhetuttavien kansssa. Ruoka oli jälleen kerran herkullista ja sitä oli riittävästi.

 

Saturday in Pretoria

Early in the morning we went to Hazel Food Market. It was a local specialty and it’s only open on Saturdays. There was some delicious food and beautiful hand crafts. After that, we went to visit Voortrekker Monument. The monument was spectacular and the view amazing. Then we went to a shopping mall nearby. We had lunch there and we visited many stores. After returning to the house, we had a big and brilliant braai with friends and family. Once again, food was delicious and there was lots of it.

 


Posted in Uncategorized by with comments disabled.