Ensimmäinen päivä Jacobs’ Well:n päiväkodissa

Tänään pääsimme tutustumaan Jacobs’ Well:n päiväkotiin. Päiväkodissa hoidimme eri-ikäisiä kehitysvammaisia lapsia. Jacobs’ Well on järjestö, joka toimii vapaaehtoisten työntekijöiden ja lahjoitusten voimin. Jacobs’ Well tarjoaa päiväkodin lisäksi esi- ja peruskoulutusta sekä ammatillista koulutusta. Järjestön kouluissa on pyritty hyödyntämään suomalaisen koulutusjärjestelmän parhaat puolet. Järjestön visiona on parantaa lasten kasvua ja kehitystä. Järjestö luottaa siihen, että huolehtimalla lapsista kuin omistaan, voidaan saada suuria asioita aikaan. Voitte tutustua järjestöön paremmin Jacobs’ Well:n nettisivuilla: http://jacobswell.org.za/

Maanantaisin päiväkodissa on taideterapiaa

Päiväkodin parakit

Today we had a great experience in Jacobs’ Well Day Care Centre. In the Day Care Centre volunteers are taking care of children with special needs. Jacobs’ Well is a non-profit organization which is funded by donations. The organization’s vision is to provide better future to children supporting children’s development and growth. You can find out more in Jacobs’ Well website: http://jacobswell.org.za/


Posted in Uncategorized by with comments disabled.