Ensiavun täyteinen tiistai

Ensiavun täyteinen tiistai

Aamupalan jälkeen suuntasimme Jacob´s Well:n kouluun, jossa opetimme ensiapua 14-18 vuotiaille nuorille.  Nuoret olivat innoissaan ja osallistuivat aktiivisesti tunnin ohjelmaan. Toteutimme ensiapuopetuksen viidellä rastilla: palovammat, haavan ja nyrjähdyksen sidonta, elvytys, tajuton henkilö.

Ensiaputunnin jälkeen siirryimme jälleen Jacob´s Well Day Careen, jossa vietimme aikaa lasten kanssa ohjaten suomalaisia laululeikkejä, toteutimme fysioterapiaa ja luimme satua Suomesta kertovasta  Tatu ja Patu Finland-kirjasta. Lisäksi opetimme henkilökunnalle ensiaputaidoista elvytystä, tukehtuvan ja tajuttoman auttamista ja haavan sidontaa.

Palattuamme majoitukseen söimme välipalaa ja suuntasimme läheiselle kaupalle vaate- ja ruokaostoksille.

 

Tuesday full of first aid

After breakfast we made our way to Jacob’s Well School in Valhalla, where we taught first aid skills to 14-18 year-old teenagers. They were very excited and interested. We had five stations: how to treat burns, wounds and sprains, give CPR and what to do if someone is unconscious.

Then we went to Jacob’s Well Day Care, where we spent time with the children. We sang some Finnish songs, played with them and did physiotherapy.
We also taught first aid skills to the personnel in Jacob’s Well Day Care.

After returning to the house, we had some snacks and went shopping.


Posted in Uncategorized by with comments disabled.