Ratsastusterapiaa Jacobs Well Day Care Centre:ssa!

Vietimme tänään viimeistä päivää Jacobs’ Well Day Care:ssa. Aamupäivällä pääsimme osallistumaan lasten kanssa ratsastusterapiaan, jota päiväkodilla järjestetään säännöllisesti joka viikko. Kaikki lapset osallistuivat ratsastusterapiaan riippumatta heidän iästään tai kehitysvammastaan. Päiväkodin henkilökunta taisi olla sitä mieltä, että me opiskelijatkin olimme terapian tarpeessa, sillä lasten jälkeen pääsimme myös hevosen selkään. Lounaan jälkeen pidimme päiväkodin henkilökunnalle vielä ensiapuopetusta palovammojen sekä nyrjähtäneen nilkan hoidosta. Päivän päätteeksi jätimme lapsille haikeat jäähyväiset. Henkilökunta toivoi näkevänsä meidät pian uudelleen mukana Jacobs’ Well:n toiminnassa!

Aamupäivän leikkejä ratsastuksen jälkeen.

Alla muutama kuva Jacobs Well Day Care Centre:n ihanista lapsista!

Today we spent our last day in the Jacobs’ Wells Day Care Centre. In the morning there was horse riding therapy. Every child could participate to the therapy no matter what special needs the children had. We get to ride as well! After lunch we taught first aid skills to the Day Care Centre’s staff. We are so thankfull that we had the opportunity to work in the Jacobs’ Well Day Care Centre and meet all the children and the staff. We hope that we’ll see you soon again!


Posted in Uncategorized by with comments disabled.